Litt om meg

Hei på deg! Jeg heter Siv, er 27 år og bor med min fine samboer, Viggo, i Kristiansand. Sammen har vi to fantastiske barn, Alexander på 3 år, og Mariell på 1 år.

Jeg er utdannet webdesigner, men er for tiden hjemmeværende med minstemor Mariell, inntil videre i alle fall.

Jeg har lenge skrevet en blogg, kalt Heartshaped, som begynte som en personlig blogg, ble en mammablogg, og utviklet seg til slutt til en mat- og bakeblogg. Etter hvert begynte jeg å savne det å skrive om hverdagen, og følte jeg ikke kunne skrive om dette mer på bakebloggen, da de fleste leserne mine var interessert i nye oppskrifter, ikke om hva som foregikk i hodet mitt. Dermed lagde jeg liksågodt en egen blogg som handler om min hverdag, tanker og idéer. Jeg regner ikke med jeg kommer på noen toppliste med denne bloggen, men det er heller ikke meningen. Bloggen er vel først og fremst ment til meg selv, mine nærmeste, og kanskje til noen likesinnede der ute i den store verden!

Matlaging og baking står høyt på lista over mine interesser. Etter jeg fikk barn tenkte jeg jo at man må jo ha en skikkelig middag hver dag, samt gode kaker til bursdager og andre anledninger. Og det var vel slik jeg utviklet lidenskapen min for dette. Det var jo mye gøyere enn jeg hadde trodd!

Jeg er også veldig glad i å fotografere, både mennesker og mat. Samboeren min er vel den som har lært meg mest om foto, ettersom han er veeeeldig fotonerd, og kan alt om det.

Andre store gleder i livet mitt er å reise på storbyferier, spille på det gamle pianoet hos mamma og pappa, drikke kaffe på Starbucks, få pakker i posten, og… lese krimbøker!

Hmm, nå vet jeg ikke helt hva mer jeg skal skrive gitt. Hvis du lurer på noe mer om meg, er det bare å spørre! :)

E-post: sivdaland @ gmail . com