Den fjerde barnesykdom, og påskestemning

Nå er det påske, og strålende vær her på sørlandet. Alexander har ferie fra barnehagen, og koser seg hjemme med oss. Og da blir lekekassene fort snudd på hodet!

Stua vår på en helt vanlig dag

…så fort var lekekassene snudd på hodet!

Låner Mac av Alexander

Låner Mack av Alexander

Forrige uke hadde Mariell den fjerde barnesykdom, noe som heldigvis er helt ufarlig, men som kan virke ganske skremmende mens det pågår. De første dagene hadde hun høy feber, og på natt til torsdag steg temperaturen til 41 grader, så da måtte vi ringe til legevakta for å få hjelp. Vi fikk snakke med en flink sykepleier som sa vi måtte få kjølt henne ned så fort som mulig. Heldigvis gikk feberen fort ned, ved å ta av pysjen, og bruke kalde kluter på kroppen. Men det var utrolig skremmende synes jeg. Hun lå der bare og skalv, og gråt, stakkars. Noen dager etterpå kom utslettet, så da var vi rimelig sikre på at det var den fjerde barnesykdom. Nå er utslettet borte, og Mariell er frisk som en fisk igjen. Takk og pris, hehe.

Mariell er syk :(

Mariell er syk :(

Samme dagen som Mariell først ble syk så reiste samboeren min bort på opplæring i ny jobb, i Bergen. I tillegg greide jeg og falle ned trappa, med Mariell på armen og det hele. Heldigvis gikk det helt fint med Mariell (mammarefleksene er i orden!), men beinet mitt gikk det verre med. Ble nokså gul og blå, men nå begynner det å komme seg. Typisk at ALT må skje når jeg en sjelden gang er alene med barna. Takk og pris for at mamma og pappa kunne komme og hjelpe meg med lege og innkjøp av mat dagen etterpå.

IMG_9948 copy

Ellers har det ikke skjedd så mye. Har laget cupcakes på bestilling for ei venninne av kusina mi. Det ble Red Velvet-, vanilje- og sjokoladecupcakes, noe Alexander hadde veldig lyst på! Han ble nokså snurt da han ikke fikk smake. Men så fikk han en annen type jeg hadde laget bare til oss, nemlig påskecupcakes, og da var alt bra igjen!

Alexander har veldig lyst til å smake

Alexander har veldig lyst til å smake

...så da ble han kjempefornøyd da han fikk smake mammas påskecupcakes i stedet!

…så da ble han kjempefornøyd da han fikk smake mammas påskecupcakes i stedet!

5 kommentarer til “Den fjerde barnesykdom, og påskestemning

 1. Huff stakkars Mariell!:( Må ha vært forferdelig å se på ja, au i mammahjerte =/ Greide du å å tryne ned trappa?? For ei uke siden så sklei jeg på beien, med markus naken i den ene armen, og bleiepakka i den andre handa. sklei rett på ryggen, markus satte i et vræl, og jeg skreik og gaula like høyt :P men alt fikk fint..verker i armen , for den tok støyten, istedenfor markus rumpe..puh!! fine bilder av dere å <3

  Svar
  1. Ja, det var faktisk på kvelden den dagen du var her! Husker du fortalte om at du datt i trappa også! Merkelig sammentreff i grunn, kanskje det er pga søvnunderskudd? :P

   Svar
 2. Så fine barna dine er :)
  Godt at fallet gikk bra! Forferdelig skummelt sånt :\
  Den fjerde barnesykdommen hørtes ikke mye morsom ut, men godt ho er frisk igjen!
  Håper resten av påska blir litt «friskere» :)

  Svar

Legg inn en kommentar