Mariell

Mariell

Tenkte jeg skulle skrive et innlegg om Mariell, siden jeg generelt har skrevet veldig lite om henne på bloggen. Nå har hun blitt 15 måneder, og løper rundt her i full fart. Hun er usedvanlig glad i klær og andre tekstiler hun finner rundt i huset, og kan løpe rundt med håndklær på hodet og kose seg glugg ihjel. Hun er også veldig glad i å stikke fingrene sine i øynene på mamma og pappa, og så fort man tuller litt med henne, kan man forvente å få en rett i øyet, etterfulgt av en riktig så ondskapsfull latter.

Men dessverre er det ikke bare fryd og gammen med lille prinsessa. Hun sliter med magetrøbbel, og det har hun gjort helt siden jeg slutta å amme, for en del måneder siden. Så etter ganske mange frustrerende turer til legen, prøver vi nå et melkefritt kosthold. Det samme gjelder storebror Alexander. Så nå går det i havremelk, havrefløte og soyayoghurt. Ganske kjedelige greier i forhold til ordentlige meieriprodukter, men det fungerer til en viss grad. Så vi håper at vi får time på sykehuset snart, så hun kan se en spesialist. Hun kan ikke gå på Duphalac for alltid heller.

Tullebarna

Heldigvis er begge barna stort sett i godt humør, til tross for at magene deres ikke fungerer uten masse medisiner. Det er utrolig morsomt å se dem underholde hverandre. De er jo som søsken flest – krangler innimellom, men også veldig glade i hverandre. Blir interessant å se hva slags søskenforhold de har om noen år til.

Mariell er med mamma på shopping

Mariell er med mamma på shopping

4 kommentarer til “Mariell

 1. Vi hadde også problemer med Emeline, men etter masse testing kom de fram til at det bare var en ikke helt utviklet tarm som laget magetrøbbel. Håper det ordner seg for dere også! Og haha, Leon syns også det er helt ok å ta folk i øynene ;)

  Svar
  1. Ja, har lurt litt på om det er noe med tarmene rett og slett, siden å kutte ut melka ikke har hatt så mye å si. Hva slags behandling fikk dere? Og ja, øyne er fascinerende greier! :)

   Svar
   1. Vi fikk ikke behandling. Hun spiste like mye som en voksen person (ofte mer enn de voksne i barnehagen spiste til lunch), men det kom nesten ufordøyd ut igjen, så hun gikk ikke noe særlig opp i vekt. Vi var jevnlig på vektkontroll, og plutselig, etter kanskje et halvt år (?) begynte det å bedre seg, og etterhvert gikk det bare over av seg selv. Hun ble testet for glutenallergi, vet jeg, men det var ikke det heller.

    Svar
    1. Huff, kjedelig når ikke magen fungerer! Hmm, Mariell har hatt normal vektoppgang, og ser ut som om maten er fordøyd, så høres ikke ut som om det er det samme. Får håpe legen har noe fornuftig å si i morgen :)

     Svar

Legg inn en kommentar