Her er min nye personlige blogg!

Hei, og velkommen til min nye personlige blogg! Jeg har bestemt meg for å lage en helt ny blogg fordi den gamle bloggen min har rett og slett blitt en ren bakeblogg, og jeg føler det blir feil å skrive om personlige ting der nå. Gamle innlegg som er personlige har blitt flyttet over hit, og vil etter hvert slettes fra den gamle bloggen. Så om du er interessert i å lese om meg og mitt liv, så er det bare å lese denne bloggen. Denne bloggen kommer ikke til å bli en moteblogg, en interiørblogg, eller en ren mammablogg (men blir nok en del om barna likevel), men rett og slett en personlig blogg om ALT OG INGENTING. Å skrive blogg pleide å være som terapi for meg, så jeg gleder meg til å kunne skrive om akkurat det jeg vil, og ikke måtte finne på en oppskrift først. Det kan du finne på gamlebloggen.

Så nå har jeg altså brukt hele to dager på å få sammen denne bloggen, og føler at den endelig er slik jeg vil ha den. Noen få justeringer blir det nok likevel, for jeg blir jo aldri fornøyd med noen ting jeg designer for tiden.

Og for å avslutte, må jeg jo legge ved et bilde av verdens søteste lille krokodille som var på karneval i barnehagen forrige uke:

Alexander er klar for karneval

Alexander er klar for karneval

En kommentar til “Her er min nye personlige blogg!

Legg inn en kommentar