Alexanders 3-årsdag

I går ble Alexanders bursdag feiret! Han har egentlig bursdag i morgen, men siden vi ville ha med hele familien i selskapet feiret vi i går i stedet. Siden leiligheten vår er endevendt pga flytting, hadde vi selskapet hos besteforeldrene hans. Det ble en flott bursdag, med pølser i brød, is, sjokoladekake og vaniljecupcakes og fine pakker. Alexander koste seg masse, og var helt gåen da vi kom hjem i halv ni-tiden.

Av oss fikk han Carrera-bilbane med Cars-biler! Den var egentlig for litt eldre barn, men Viggo mente på at han kom til å lære seg og bruke den. Alexander elsket den, men tror kanskje pappaen elsket den mer! Endte opp med at Viggo satt oppe til seint i går og lekte med den alene!

Her er noen flere bilder fra feiringen, og helt nederst kommer «oppskrift» på kakene :)

Fint dekorert bord, med Cars-effekter

Lynet McQueen, så klart!

Klar for party!

Kongen selv

Kakebord

Sjokoladekake og hippiebussen!

Mariell fikk også en pakke :)

Kan jeg ikke smake bare eeeeen, mamma?

Blå vaniljecupcakes

Blå vaniljecupcakes
For å lage disse, brukte jeg min faste oppskrift på vaniljecupcakes. Jeg la halvparten av en Dots-kjeks i hver bunn, og hadde i tillegg blå konditorfarge i frostingen. Til slutt dekorerte jeg med jordbær i skiver og sjokoladepynt.

Et lite tips når det gjelder dekorasjonen: Ha på jordbær i skiver rett før du skal servere dem, ellers sklir de utover og gjør at kakene ser litt udelikate ut! Jeg lærte på den harde måten i går…

Sjokoladekake med O’boy-frosting
Lagde kakebunnen i denne oppskriften, og lagde dobbel oppskrift av denne sjokoladefrostingen. Byttet ut maltpulver med O’boy. Jeg brukte denne frostingen til både fyll og glasur utenpå. Pyntet med litt Dinosaur-strøssel :)

4 kommentarer til “Alexanders 3-årsdag

  1. Gratulerer med dagen til Alexander! Begge barna har blitt så store :) Og mannen min er veldig glad i å gå i lekebutikken for å «se på leker til barna», men egentlig er det nok mest for han selv, hehe.

    Svar
  2. Hei, kan du venligst fortelle meg på innlegget om pepperkakehus om det er en teskje malt nellik eller en annen mål.
    Gratulerer med dagen til alexader!

    Svar

Legg inn en kommentar