Babyoppdatering

Min søte lille Mariell har nå blitt tre måneder, og utvikler seg i rekordfart! Hun greier allerede å rulle fra mage til rygg, og tilbake igjen, gripe og putte ting i munnen, le høyt og rive av håret til mamma. Hun var lenge plaget med trøske i munnen, noe som gjorde ammingen veldig vanskelig en lang periode, men nå virker det som om hun endelig er kvitt det. Så nå blir det mer søvn og mindre ammetrøbbel på oss.

Om en uke blir det dåp nede på sørlandet igjen – samme som med storebror Alexander. Gleder meg veldig til det! Da blir det baking hele neste uke. Cupcakes og franske makroner til 20+ gjester, i tillegg til et par kaker til jeg ikke helt har bestemt meg for. Marsipankaka bestiller vi, for jeg er ikke så god på «proff» kakepynting enda. Vi skal også ha koldtbord, med masse god mat på. Ser fram til dette!

Avslutter med å legge til et par bilder av lille prinsessa mi! :)

2 kommentarer til “Babyoppdatering

  1. Så søt hun er :D Og så stor hun har blitt! De vokser så fort når de er så små, kan liksom ikke huske at det gikk SÅ fort ;)

    Svar
  2. Ja, samme her, synes hun vokser og utvikler seg mye fortere enn storebroren sin. Men er vel bare jeg som ikke husker så godt! Hehe. Hun kunne godt vært liten baby litt lenger for min del!

    Svar

Legg inn en kommentar