I gang med babyforberedelser

Nå er jeg 36 uker på vei, og føler meg nokså sprekkeklar. Kjenner en del modningstegn for tida, så tror ikke det er lenge til fødsel nå. Fødte jo i uke 38 sist, så håper vel kanskje det skjer denne gangen også.

Jeg merker tida begynner å bli knapp nå, og har ikke fått alt jeg trenger til babyen på plass enda! Barnevogn, bilsete, brystpumpe og ullklær er fortsatt hos mamma og pappa, men de kommer heldigvis på besøk til helga, så da tar de med seg alt sammen. Senga må vi også få montert snart! Ellers har jeg fått vaska alle klærne til babyen, rydda i boden og funnet Alexanders gamle klær, som kan brukes igjen, fått kjøpt vognpose, sengetøy og yttertøy.

Har vært i litt «nesting»-modus i det siste, og fått støv på hjernen! Føler stor trang til å vaske og rydde her hele tida. Har aldri vært så ryddig og pent her! Har også fått rydda opp i boden, i klesskapet som var FULLT, satt inn rundt tusen bilder i fotoalbum, fått lagt ut gamle bøker jeg ikke gidder å ha mer for salg på Finn, og mye annet. Så har nok å henge fingrene i om dagen. Håper dette er et tegn på at fødselen nærmer seg! Er vanligvis ikke spesielt glad i å rydde…

Fotoalbum ferdig!

Endelig ferdig med Alexanders babyalbum

I tillegg har jeg fått hentet/mottatt masse gratis babyting! Det digger jeg. Er jo så mange som vil gi bort sånne bokser for tida. Venter fortsatt på den fra Rimi da, den kommer nok snart.

Masse babybokser!

Legg inn en kommentar