Sommerferie

Nå er vi på sommerferie hos familien min på sørlandet. Hatt det veldig koselig, og fått rukket innom Dyreparken, niesen min sin 3-årsdag, Kristiansand by, båtrace i Arendal, sett Transformers på kino og mye mer. I dag er det derimot møkkavær her, og regnet drypper ned. Skal visst være sånn her en stund. Kanskje jeg får tid til litt baking her hos ho mor?

Hadde kanskje tenkt meg innom sommerfuglparken i Arendal i dag, eller Lekeland med Alexander. Blir definitivt noe innendørs i alle fall!

Forresten, stem på Alexander i Liberos actionbaby-konkurranse! Bildet tok vi da vi var på Meny i Lillestrøm en lørdag for en stund tilbake. Veldig morsom redigering!

Ingen oppskrifter denne gangen, vil gå over til å skrive mer om dagliglivet også (selv om det kanskje ikke er såå interessant for alle og enhver). Her er noen bilder tatt av min kjære mens vi har vært på ferie.

Bade i balja er gøy!

Bade litt i balja

Alex hilser på kaninen til naboen

Alex med en geit i Dyreparken

Aper i Dyreparken

…og så ble man trøtt!

Fortsatt god sommer!

2 kommentarer til “Sommerferie

  1. Deilig med ferie, selv når det regner :) Kjempefine bilder fra Sørlandet! Og stemte så klart på Alexander… Jeg lurte på hvordan de bildene ble siden vi ble invitert til å være med :)

    Svar

Legg inn en kommentar