Bare en liten oppdatering

Det begynner å bli en stund siden forrige gang jeg publiserte noe her, og grunnen til det er at jeg har begynt å jobbe heltid som interaksjonsdesigner hos Comperio! Det har dermed blitt mindre tid til baking og matlaging. Har tilbragt kveldene sammen med Alexander og samboeren min, for jeg savner dem så innmari når jeg plutselig jobber åtte timer hver dag. Men tenkte at nå i helga skulle jeg få til noe. Begynner å bli en stund siden jeg knaska på macarons, så har veeeldig lyst til å lage det. Eller karameller, Sara Bernard, risboller, eller noe annet «julete».

Utenom ny jobb har det ikke skjedd så mye annet nytt. Har fortsatt masse småting å fikse i leiligheten, men går treigt unna når vi jobber på forskjellige tider, ikke har bil og har barn som er mye syk. Stakkars Alexander har nemlig fått luftveisinfeksjon, og hoster veldig masse. Blir ikke noe barnehage i morgen.

Men nå er det nok nattinatt på meg! Blir nok opp tidlig og passe sjukt barn i morgen, så da må jeg ha søøøøvn.

Legg inn en kommentar