Endelig flytter vi!

Har ikke blitt mye tid til blogging i det siste, og grunnen til det er at vi endelig har kommet i gang med flytting! I slutten av august fant vi en leilighet vi likte veldig godt, og heldigvis ble den vår! Så etter overtakelsen 1. september har vi ikke gjort stort annet enn å pusse opp. Nå er vi ferdig med maling, og leiligheten er klar for innflytting. I tillegg har vi fått barnehageplass til Alexander i barnehagen rett over veien! Perfekt!

Så det jeg driver med nå er å flytte ut av leiligheten min i Oslo. Er litt trist og rart og flytte ut herfra, men er ganske digg og. Nå får jeg jo en større leilighet med mer plass til å gjemme bort rotet mitt i! Og et større kjøkken også! Gleder meg til å bake julekaker sammen med Alexander der.

Nå venter jeg bare på at Viggo skal komme hjem med flere pappesker så jeg får fortsatt med pakkingen min. Må være ute av leiligheten til 1. oktober, så har ikke så god tid nå gitt. Men får heldigvis masse hjelp av familien :)

Stua mi, full av pappesker. Visste ikke at jeg hadde såå mange ting, og er ikke halvveis en gang! :P

En kommentar til “Endelig flytter vi!

Legg inn en kommentar