Liten oppdatering :D

Forrige onsdag var Viggo og lillegutt på helsestasjonen alene for første gang! Jeg hadde nemlig en legetime akkurat samtidig, kjedelig nok. Nå veier han 9055 gram og er 72 cm lang! Så han har strukket seg ganske masse siden sist. Han er også blitt veldig aktiv, og kaster og denger ting rundt seg som en gal! Liker også og dytte seg rundt på gulvet, men blir litt opprørt når han ikke kommer akkurat dit han vil. Gleder meg veldig til han begynner å krabbe!

Vekta mi har heldigvis gått (nesten) tilbake til det den var før jeg ble gravid, men jobber hardt med å komme meg ned noen få kilo til. Så her er det bare helsekost og få om dagen! Merker det er såå vanskelig å gå forbi godterihylla på butikken. Men har i grunn god disiplin, og suser rett forbi hver gang :P

Og så noen bilder selvsagt (lånt av Viggo):

Ut på tur!

På helsestasjonen

Blid og fornøyd på helsestasjonen

Lillegutt er glad i grøt! :)

Legg inn en kommentar