Dåpsdag!

I dag ble Alexander døpt i Grimstad kirke! Var veldig nervøs og spent på om han ville være rolig i kirka, eller om vi måtte flykte ut midt under gudstjenesten. Hadde med meg Nan og varmt vann på termos i tilfelle han skulle bli sinnasulten, og hadde forberedt meg på at han kom til å bæsje masse før seremonien. Dette var visstnok veldig vanlig blant dåpsbarna, i følge presten. Det hele gikk derimot veldig bra, han oppførte seg eksemplarisk hele gudsjenesten! Han likte seg så godt i dåpskjolen at han sovna. Da vi tok han med opp til døpefonten våkna han litt, og da presten helte vann over hodet hans så smilte han masse til presten. Og resten av gudstjenesten sov han på armen til mamma (og senere pappa).

Etterpå hadde vi selskap hos foreldrene mine med koldtbord og (altfor) mange kaker! Var skikkelig godt, men ble aaaltfor mett og kvalm av for mye kake. Alexander fikk også smake litt på bløtekaka si, og han eeelska den! Kikka såå konsentrert på onkel som hadde gitt han kake, og beit han nesten i fingeren da han fikk mer! Fikk heldigvis bare en liten smaksprøve, får vente med eget kakestykke til han blir litt større!

Var alt i alt en fantastisk dag! Eneste som var kjipt var da Viggo måtte dra hjem med familien hans og jeg ble igjen her. Orka ikke begynne å styre med pakking da, var heeelt gåen! Drar i løpet av neste uke i stedet. I mens får jeg og lillegutt kose oss mer hos bestemor og bestefar, og spise koldtbordrester hele neste uke! :P

0 kommentarer til “Dåpsdag!

Legg inn en kommentar