Endelig hjemme!

I går fikk vi endelig lov til å ta lille Alexander med oss hjem! Legen sa at alle prøvene hans var helt fine og at han var 100% friskmeldt. Jeg og Viggo sov på barselhotellet på Ullevål fra fredag til i går, ettersom de ikke ville sende han tilbake til Bærum sykehus på fredag. Var veldig godt å få se han igjen og få holde han og få «morsfølelsen». Han var veldig slapp i starten, men kom seg fort, spesielt etter jeg begynte å amme han. Var en litt treig ammestart siden jeg ikke hadde fått noe særlig med melk, men med masse håndpumping og amming uten melk begynte det å renne litt.

Så nå ligger han trygt i senga si og sover. Jeg og Viggo var litt redde for at alt skulle gå bra med en gang, for vi hadde jo ikke sovet med han en eneste natt på barselen. Han våkna noen ganger og hadde litt vondt i magen, men fikk roet han etter hvert og da sovna han godt. Nå har Viggo dratt på jobb og jeg er alene med han. Er litt skummelt, men håper det skal gå bra. Om en uke har Viggo sommerferie, så da blir ting litt enklere heldigvis!

Er slitsomt å være mamma merker jeg, men slitsomt på en bra måte. Jeg har ikke noe i mot å våkne på natta når det er fordi han trenger meg. Er bare såå koselig følelse synes jeg. Skal legge ut masse bilder etter hvert også, har bare ikke fått tid til å ta så masse enda.

Nå skal jeg sjekke om han har det for varmt i senga si, er jo hetetokt disse dager så. Men han holder på humøret, så har ikke vært noe problem til nå. Kommer med flere oppdateringer senere! :)

Legg inn en kommentar