Snu deg da!

I dag var jeg på ultralyd igjen! Skulle sjekke hvordan babyen lå i magen, siden legen ikke kunne kjenne det sist. Han lå dessverre i seteleie, så jeg må vurderes for keisersnitt nå… Litt kjipt, siden jeg egentlig følte meg klar for naturlig fødsel. Tok røntgen av bekkenet for å se om jeg muligens kan greie en setefødsel, men for å være ærlig så frister ikke det veldig mye.. Hadde vært strålende om han ville snu seg i siste liten! Får svar på røntgen på mandag, og skal sikkert også prøve å få snudd han da, om han er samarbeidsvillig ;)

Utenom det så han normalvektig ut og veldig aktiv som vanlig! Hadde masse fostervann i magen, så derfor jeg har hatt større mage enn gjennomsnittet, men heldigvis ingen svær unge, hehe..

0 kommentarer til “Snu deg da!

 1. helenethorsen

  hei hei :)

  er jo litt tid igjen da, milla snudde seg siste uken omtrent.. så vi kan jo håpe ;)

  håper anyways at du har det fint, og kan tenke meg du er spent nå..!!!

  Hils!! Klem!!

  Svar
 2. Ja, håper han bestemmer seg for å snu seg snart :D
  Går fint med meg, gleder meg MASSE til å se han, og ikke minst få normal kropp igjen :)

  Svar
 3. Nå er det ikke lenge igjen! Går sikkert supefort fremover! :) Blir nok ikke no juli-besøk på meg i sommer, men jeg kommer mest sannsynlig i august en gang, og da er vi nødt til å få til et treff! :) Gleder meg! Ønskeliste til hva jeg kan ta med til deg, så er det bare å si ifra!

  Svar

Legg inn en kommentar