Uææææ, det klør!

Har fått et forferdelig utslett på magen som klør og klør og klør, spesielt på natta! Er helt grusomt. Har søkt litt rundt på nettet (jeg er så flink til å gi meg selv diagnoser), og har funnet ut av at det må være noe som heter PUPPP (ikke pupp). Er visst bare én prosent av alle gravide som får det, så jeg er visst ekstremt heldig. Skal til hudlege om tre uker, laaang ventetid, men bedre enn ingenting da. Så får håpe han kan hjelpe meg fra å rive i stykker huden min.

Så, med andre ord, det blir ikke så mange magebilder fremover! Dessverre, Viggo! Vil skåne alle og enhver fra å se magen min nå, hehe…

In other news, jeg og Viggo har handla alle babyklærne gutten trenger den første tiden, så nå har han en hel garderobe med søte små klær. Gleder meg mer og mer til fødselen nå, og gruer meg ikke noe særlig til smertene lenger. Bare ni uker igjen!!

0 kommentarer til “Uææææ, det klør!

  1. Daaakar lille! Er jo passe sinnsykt at ingen lege har tid til å hjelpe, lurer på om de sier det samme når vi skal føde ;0) Da går et par stykker ned for telling tror jeg.. Blåsepå!

    Han får så tøff stil! Kommer til å bli verdens søteste med Tool-body og hettegensere!

    Svar
  2. Søte dere er! :) Jeg gleder meg til å hilse på når jeg er hjemme på besøk! :) Da er han nok ute! Du må huske å sende meg godteri-ønskeliste, og tyggis-?

    Svar

Legg inn en kommentar