3. trimester

Er i tredje og siste semester nå, endelig. Føler meg tung og svær og veldig lite attraktiv om dagen, og gleder meg veeeldig til å bli «normal» igjen. Savner å gå på klesshopping og kjøpe min vanlige størrelse, og ikke måtte spørre butikkdama om hun kan finne største størrelsen i diverse plagg jeg har funnet. Hehe.. Men på en annen side så er jeg glad for at gutten vokser og blir sunn og stor i magen!

Ser litt etter babysenger og slikt for tiden, men er vanskelig. Har arvet en søt vugge av broren min som kan henges i taket, men må nok kjøpe vanlig seng i tillegg da.

Men nå er jeg seriøøøst trøtt, så kanskje jeg skal gå og ta meg en liten lur =)

0 kommentarer til “3. trimester

  1. WOW så fort tiden går…. Helt syykt. Du får bare si fra om du vil møtes til en kaffe og prate litt :) UANSETT må du ha masse lykke til de neste ukene; tror 3-tri var mitt livs mest spennende periode hittil. + barsel, såklart. Men en helt uforglemmelig spenning altså.

    KLEEM!!!

    Svar
  2. Hehe, ja, tiden flyr! Hadde vært koselig å treffes en dag ja! Har ikke så mye å finne på om dagen så har nok av tid :)

    Svar

Legg inn en kommentar